Блокуйте спам у Gmail за допомогою цих простих прийомів.

14/07/2023
Від фільтрів до масових повідомлень – попрощайтеся зі спамом за допомогою цих кроків.
Щодня я відкриваю Gmail і видаляю весь спам, який отримується від випадкових ідентифікаторів, а також інформаційні бюлетені та рекламні листи від брендів, на які я ніколи не підписувався. Це може бути виснажливим процесом, оскільки потік спаму нескінченний. Моя папка "Вхідні" часто захаращена спамом, і мої важливі листи губляться в цьому безладді. Якщо ви також маєте справу з небажаними електронними листами в Gmail, ось кілька простих прийомів, які допоможуть очистити папку "Вхідні" та захистити її від спаму.

Масове повідомлення та відписка від спаму:

1. Увійдіть до Gmail і виберіть всі спам-повідомлення, від яких ви бажаєте скасувати передплату (переконайтеся, що ви не обрали жодного важливого ідентифікатора електронної пошти).
2. Клацніть значок і вгорі, і ви побачите варіанти «Повідомити про спам» або «Повідомити про спам та скасувати передплату».
3. Перегляньте наведений список ідентифікаторів і, якщо немає нічого важливого, виберіть опцію Повідомити про спам і скасувати передплату.
4. Тепер ви більше не отримуватимете електронні листи з цих облікових записів.

Створіть фільтри для виявлення спаму

1. Відкрийте Gmail, натисніть поле пошуку вгорі і введіть скасування передплати, щоб отримати список усіх рекламних повідомлень.
2. Виберіть всі ці електронні листи, але переконайтеся, що ви перехресно перевірили, чи є у них інформаційний бюлетень або пошта, якою ви дійсно користуєтеся.
Натисніть три точки вгорі та виберіть Фільтр таких повідомлень.
3. Тепер натисніть кнопку створити фільтр і виберіть, що ви хочете робити з цими електронними листами. Якщо ви бажаєте, щоб ці електронні повідомлення видалялися автоматично, ви можете натиснути опцію «Створити фільтр» та вибрати опцію «Видалити».
4. Внизу з'явиться спливаюче вікно з повідомленням про створення фільтра. Крім видалення, ви також можете фільтрувати такі електронні листи, додаючи мітки або позначаючи їх як прочитані.

Використовуйте тимчасовий ідентифікатор електронної пошти
Коли ви ділитеся основним ідентифікатором Gmail на випадкових веб-сайтах, ваш ідентифікатор передається декільком третім сторонам, і ви ризикуєте отримати спам. Іноді спам може виглядати легітимним, і ви можете натиснути фішингові посилання, що може загрожувати вашій особистій інформації.
Замість використання основного ідентифікатора Gmail на всіх веб-сайтах ви можете поділитися тимчасовим.

1. Відвідайте будь-який веб-сайт, який надає безкоштовні часові ідентифікатори електронної пошти, наприклад temp-mail.org.
2. Тепер скопіюйте доступну тимчасову адресу електронної пошти та використовуйте її замість фактичного ідентифікатора електронної пошти, де завгодно, і ви будете отримувати електронні листи сюди замість фактичного облікового запису Gmail. Ви також можете створити ідентифікатор Gmail, призначений для використання лише на таких веб-сайтах.
3. Таким чином, ваш основний обліковий запис Gmail залишатиметься безпечним та вільним від спаму.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук