Як зареєструватися, щоб отримати доступ до нових функцій Google на основі штучного інтелекту за допомогою Google AI Labs

14/07/2023
Google AI Labs доступний лише в певних регіонах, тому вам, можливо, доведеться почекати, поки Google розширить доступ до вашого регіону, залежно від того, де ви живете.

На Google I/O 2023 з’явилося кілька нових функцій і вдосконалень на основі штучного інтелекту, які впроваджуються в продукти та послуги компанії, і фірма вже почала публічний попередній перегляд деяких із цих функцій. Компанія анонсувала нові зручні інструменти штучного інтелекту, які зосереджені навколо її служби пошуку, інструмент Duet AI для додатків Workspace, таких як Google Docs , і програму, призначену для студентів. Тепер ви можете спробувати новий SGE (Search Generative Experience), який наповнює результати пошуку розмовними відповідями штучного інтелекту або автоматично генерувати абзаци тексту за допомогою Google Docs і Gmail

Окрім цих двох сервісів, ви також можете випробувати Project Tailwind , який рекламується як «перший блокнот зі штучним інтелектом», який може допомогти студентам у навчанні. Google також дозволить вам протестувати інший сервіс, про який не було анонсовано під час основної доповіді Google I/O 2023 , під назвою MusicLM. Цей інструмент дозволяє створювати музику, яку ви хочете слухати, надаючи текстову підказку.

Варто зазначити, що ці нові функції наразі знаходяться в загальнодоступній попередній версії, і ймовірно, що ви не зможете використовувати їх повною мірою. Ви також можете зіткнутися з деякими помилками під час випробування цих служб. Нарешті, тестування AI Labs доступне лише в певних регіонах, тому залежно від того, де ви живете, вам, можливо, доведеться почекати, поки Google розширить доступ до вашого регіону. Google зазначив, що тестування SGE наразі відкрите для користувачів у США.

Якщо ви живете в підтримуваному регіоні та бажаєте зареєструватися в лабораторіях Google AI, виконайте ці дії, щоб протестувати майбутні служби Google на основі штучного інтелекту.
 

Як зареєструватися, щоб отримати доступ до нових функцій штучного інтелекту Google через Google AI Labs

  1. Відвідайте веб-сайт Google AI Labs .
  2. У розділі «Доступно в лабораторіях» знайдіть функцію на основі ШІ, яка вас цікавить.
  3. Натисніть « Дізнатися більше» , щоб зрозуміти, як працює ця функція, а потім натисніть «Приєднатися до списку очікування» .
  4. Повторіть той самий процес для будь-яких інших нових функцій ШІ, які ви хочете перевірити.
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук